Til Bostyrere/Konkursadvokater/Banker

Vi i Restart.no hjelper norske bostyrere med effektiv, trygg og verdiøkende avhending av konkursbo. Dette er en helt ny og uavhengig markedsplass, og en komplett tjeneste som vil kunne bli et viktig verktøy for alle norske bostyrere. Tjenesten er uten risiko for bostyrer, da det er "no cure, no pay"-prinsippet som gjelder.

Restart.no tilbyr en komplett salgsløsning og tar gjerne også registreringsforretningen sammen med dere. Vi må uansett registrere hele boet, samt ta bilder får å kunne lage gode og selgende prospekter. Boene blir lagt ut på Restart.no samt Finn.no, Facebook, Linkedin og Instagram, slik at alle landets oppkjøpere, privatpersoner og bedriftseiere kan få det med seg og delta i salgsprosessen. Bostyrer kan også bare bruke oss som en salgskanal/markedsplass, d,v,s at man tar registreringsforretningen som man pleier, men legger ut boet for salg på www.restart.no. Bruk oss slik det passer din praksis best.

Salgskontrakt, oppgjør, osv blir også godt ivaretatt og er en sentral del at konseptet . Slik sørger vi for at du enkelt kan skaffe boet en ny eier/driver og oppnå markedspris hver gang, i tillegg vil resultatet være udiskutabelt og transparent, da boet er prøvet i markedet og har oppnådd det markedet var villig til på det gitte tidspunkt.

Dersom du ønsker å vite med om tjenesten, ta kontakt på salg@restart.no eller

ring tlf 24 17 92 42.