bedrift - Tromsø

Håndtverkerbedrift med mange kunder og 5 stjerner på mittanbud.no

Bedrift med god inntjening og bra omtale (5 stjerner) på mittanbud.no og Facebook.

Godt anerkjent Håndtverksbedrift innen maling og snekring med bra inntjening og god omtale hos kunder, årsaken er flinke ansatte. Vi har oppnådd blant annet 5 stjerner på mittanbud.no, men det viktigste svaret på at vi leverer kvalitet og har et godt rykte er de stadig tilbakevennende oppdrag fra mange kunder og borettslag i vårt området. Vi har også god tilgang på jobber fra helt nye oppdragsgivere, takket være god omtale og 5 stjerner.

Utstyr som følger med: 2 stk biler (VW Transporter 2014 og VW Caddy 2007), 2 stk Jamax tilhengere med stillase, 1 stk ekstra stillase uten henger (tilsammen er det 390 m2 med stillase). Sparklemaskin (Krago), malersprøyte (Krago), mengder med Bosch snekkerverktøy inklusiv kapp og gjerdesag osv. (Verdi ca kr 500.000,-)

Fordeler/Potensiale/Muligheter

Her er det muligheter for den som ønsker en god og innarbeidet bedrift som tjener penger. Det er mange muligheter til å utvide og øke dersom man bruker penger på markedsføring osv. Enten om du er lokal eller om du driver som entreprenør/håndtverker andre steder i landet og ønsker å utvide med flere avdelinger så har du en gylden mulighet til raskt å komme i gang i Tromsø regionen. Turismen er stor i denne regionen og dette skaper mye god business for de fleste aktører i området.

Økonomi

Bedriften har per dags dato ikke noe lån hos banker eller leasingavtaler, men bedriften har mye verktøy og biler som er nedbetalt. Verdien av utstyr som følger med er ca kr 500.000,- 2018 ble et oppstartsår med mange investeringer, derfor ble det ikke overskudd da, men for 2019 så gikk vi med et godt overskudd. Så alle piler peker rett vei nå med tanke på fortsatt god inntjening fremover.

Dokumenter

Logg inn eller registrer deg for å se dokumenter

Generell informasjon om bedriften

  • Navn på bedrift Mortensen Maling og Snekring AS
  • Antall ansatte 2
  • Etablert 2018
  • Web https://www.facebook.com/pages/category/Local-Business/Mortensen-maling-og-snekring-As-2187153964882476/
  • Årsverk 3

Finansiell informasjon

  • Omsetning siste driftsår 3000000