bedrift - Spydeberg

Hobbyverden.no

Populær Nettbutikk som selger hobbyartikler til hele Norge og noe til utlandet. Gode muligheter for sterk vekst.

Om Salgsobjektet

Jeg selger min nettbutikk Hobbyverden.no. Startet denne i februar 2008. Bygget den opp sakte men sikkert med å utvide varespekteret etter hvert som det var penger til det, og kundene etterspurte spesielle produkter.

Det er i dag et bredt spekter av produkter. Hobbyverden en nettbutikk som er kjent for å ta inn det kunden ønsker på bestilling.

Fordeler/Potensiale/Muligheter

Hobbyverden.no er i vekst. Nettbutikken er den eneste i Norge som forhandler Handy Hands sitt Lizbeth garn som brukes til å slå nupereller. Den har også godt utvalg av utstyr til å slå nupereller. Dette er et voksende håndarbeid i Norge.

I dag drives nettbutikken på hobbybasis, nettbutikken har utviklet seg og vokst så mye at det går med mer tid enn det jeg har av fritid. Her er det stort potensiale for å videreutvikle nettbutikken til å kunne leve av den.

Hobbyverden har også vært på Dyrskuen de siste 5 årene og er godt kjent der. Omsetning på messen var i 2019 på drøye 100 000,-. Potensiale er mye høyere. Det finnes også flere messer, både store og små som det kan være naturlig for butikken å være på.

For en person som liker hobby og håndarbeid, og har interesse for salg, er dette en butikk hvor kun fantasien setter en stopper for hvordan den kan drives. På grunn av postens satser har jeg holdt meg til produkter som egner seg å sende i posten. Har også noen pynteprodukter som er greie å sende i posten.

Nå i disse spesielle tider har omsetningen økt, da folk ønsker noe å holde på med hjemme.

Hobbyverden.no har sin egen Facebookside som følger med. Her er det pr i dag 4 785 følgere. Dessverre har jeg ikke hatt mulighet til å bruke flere medier til å reklamere for Hobbyverden.

Siden dette er en nettbutikk, så kan den drives fra hvor som helst i Norge. Jeg driver nettbutikken fra Østlandet, varelageret må hentes her.

Økonomi

Omsetningen har vært på rundt 350 000,- de 4 siste årene. Det har ikke vært utgifter til lager, da dette er hjemme hos meg. Har ikke tatt opp lån, kun kjøpt inn varer for penger som har kommet inn på salg av varer. Eier investerte i bedriften de første årene. Varelager pr i dag er på ca 650 000,-

Dokumenter

Logg inn eller registrer deg for å se dokumenter

Generell informasjon om bedriften

  • Navn på bedrift Hobbyverden.no
  • Etablert 2008
  • Web www.hobbyverden.no

Finansiell informasjon

  • Omsetning siste driftsår 350000
  • Verdi varelager 600000